Overzicht

Alles nog even op een rijtje

Samenvattend ziet het bezoek van de Goed Heiligman voor u als volwassene er als volgt uit:

  • zorg voor een goed leesbaar overzicht met per kind opvallende gebeurtenissen, complimenten en verbeterpunten (eventueel volwassenen toevoegen).
  • Bij binnenkomst stopt u dit overzicht in het Grote Boek van de Sint.
  • U wijst de hoofdpiet waar eventueel de cadeaus staan
  • Zorg voor een ruime stoel voor de Sint
  • Bij vertrek stopt u het afgesproken bedrag in het Grote Boek van de Sint dat de hoofdpiet bij zich heeft.

Angstige kinderen

Zelf de meest stoere bink of meid wil nog wel eens in zijn of haar schulp kruipen als de Sint daar dan eindelijk is. Een verrassing die het bezoek van de kindervriend aardig kan bederven. Bereid uw kinderen daarom voor op het bezoek, zonder de eventuele verrassing te verklappen. Vooraf kunt u aandacht besteden aan het feest van Sinterklaas en benadrukken dat het een kindervriend is. Blijkt na binnenkomst van de Goed Heiligman uw kleine belhamel toch achter de gordijnen verstopt te zijn, laat hem of haar dan eventueel samen met een ouder broertje, zusje of vriendje naar de Sint gaan. Natuurlijk kan samen met papa of mama bij de Sint komen ook heel geruststellend werken of kan eerst even rustig toegekeken worden tot enkele andere kinderen zijn geweest. Vaak durft uw kleine hierna wel.

Wil het kind echt niet, laat het kind dan op zijn eigen plek blijven en vraag de Sint om op enige afstand te vertellen wat er in het Grote Boek staat vermeld.

Aankomst en vertrektijd

Wij doen ons uiterste best om ons zo nauwkeurig mogelijk te houden aan de afgesproken bezoektijden. Door bijvoorbeeld verkeersomstandigheden kan het echter zijn dat wij iets later of iets eerder arriveren. Wij rekenen hiervoor op uw begrip. Door het drukke programma zal de Sint en zijn trouwe knechten ook de eindtijd goed in de gaten moeten houden om te voorkomen dat het begin van een volgend bezoek te ver uitloopt en andere kinderen worden teleurgesteld.

Drinken

Mocht u Sinterklaas of de Zwarte Pieten iets te drinken aan willen bieden, houdt u dan rekening met de schmink van de pieten en de baard van de Sint. Mocht u rietjes in huis hebben dan zullen de spelers hier erg blij mee zijn. Alcohol zal door alle spelers worden geweigerd. U wordt dan ook vriendelijk verzocht dit niet aan te bieden.

Informatie over het nieuwe seizoen

Als speciale service sturen wij de klanten van dit jaar een berichtje als het volgend jaar weer mogelijk is te boeken. Hierdoor bent u verzekerd van een herinnering op een redelijk vroeg moment, als er over het algemeen nog veel (populaire) tijden beschikbaar zijn.

Stelt u er geen prijs op volgend jaar dit bericht te ontvangen, laat u dit dan even weten via de eerder genoemde contact gegevens.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op onze website: http://sinterklaas.scoutingtono.nl. Als u buren, familie, vrienden of bekenden naar ons wilt verwijzen kunt u ze verwijzen naar deze website of contact op laten nemen via de eerder genoemde contact gegevens. Ook voor boekingen kan men hier terecht. Als u zelf na het lezen nog vragen of opmerkingen heeft, schroom dan niet om ook even contact op te nemen.

Eigen ideeen

Wat op deze website is beschreven, is de meest gekozen vorm van huis- of bedrijfsbezoek. Heeft u andere ideeen? Laat het even weten. In overleg is er best veel mogelijk of kunnen wij tips aandragen voor een geheel eigen opzet.